قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۱/۲۳ - ۱۲:۰۷
رئیس پلیس راهور ناجا خبر داد

کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی بیمه به پلیس

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی شرکت‌های بیمه به پلیس، چگونگی هزینه کرد این مبلغ را تشریح کرد.

کمک ۱۰۰ میلیارد تومانی بیمه به پلیس

به گزارش سراج24، سردار تقی مهری، با اشاره به کمک 100 میلیارد تومانی شرکت‌های بیمه و بیمه مرکزی به پلیس راهور ناجا اظهار داشت: برابر قانون، بخشی از درآمدهای شرکت‌های بیمه، برای کمک به پیشگیری از حوادث رانندگی در اختیار پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا قرار می‌گیرد و از این رو قرار شد این مبلغ، برای خرید تجهیزات و دوربین‌های سیار کنترل سرعت که در اختیار تیم‌های سیار کنترل پلیس قرار می‌گیرد، هزینه شود.

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: علاوه بر این موارد، مقرر شده است تا بخشی از این مبلغ نیز به منظور خرید خودروهای پلیس هزینه شود.

وی خاطرنشان کرد: در برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است تا خودروهایی که از این اعتبار خریداری می‌شوند از میان خودروهای تولید داخل انتخاب شوند.

طبق قانون، 5 درصد از درآمد شرکت‌های بیمه هر ساله باید به منظور کاهش تصادفات در اختیار پلیس راهور قرار گیرد.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••